Anlæg af have

Vi hjælper gerne med at anlægge en gennemtænkt have, der matcher dine ønsker

Måske genkender du følgende scenarie: Du har et stort ønske om at opgradere din have, så den bliver et behageligt, hyggeligt og afslappende sted at opholde sig, men du har hverken tid eller overskud til at gøre noget ved drømmen. Hvis det lyder bekendt i dine ører, er vores haveservice helt oplagt for dig.

Hos Furrebæks Anlæg tilbyder vi at klare alt det praktiske arbejde med at anlægge den nye have. Imens vi opfører haven, kan du koncentrere dig om hverdagens gøremål, og når den nye, forbedrede have står klar, kan du se frem til at nyde den i fulde drag. På den måde får du en smuk have, der matcher dine behov og ønsker, også selvom du ikke har tiden til at udføre det fysiske arbejde.

Kontakt os via kontaktformularen i højre side for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for anlæg af have.

Har du en forespørgsel?

Du kan ringe til anlægsgartner Henrik Furrebæk på telefon 42 58 50 00. Du kan også henvende dig skriftligt på fur-anleg@live.dk 

eller via formularen her.

Anlægning af en ny have starter altid med en behovsafdækning

Uanset om du netop er flyttet ind i et nybygget hus, hvor haven skal etableres forfra, eller om du vil ændre på en eksisterende have, starter vi hos Furrebæks Anlæg altid med en behovsafdækning.

Behovsafdækningen foregår ved, at en af vores passionerede og erfarne gartnere kommer ud og besigtiger haven. I tager i fællesskab en snak om, hvilke drømme og ønsker du har for din fremtidige have, så gartneren bliver sporet ind på, om drømmene er realistiske, eller om det er nødvendigt at tilpasse dem. Hvis du ikke er sikker på, hvilken stemning haven skal have, eller hvis du endnu ikke ved, hvordan den skal se ud, kommer vores gartner gerne med kreative idéer, gode råd og løsningsforslag.

Målet med denne indledende snak er, at vi får fastlagt de overordnede linjer for haveanlægningen, så vi har et godt fundament at etablere haven ud fra.

Læs også om støttemurevand i haven og belægninger.

Visualisering af haven gennem en havetegning

Efter at vores gartner har besøgt din have, og I har fået talt behovsafdækningen igennem, udarbejder vi en grundig tegning for den fremtidige have. Den giver en forsmag på, hvordan den nye have kommer til at se ud efter anlægningen. Vi lægger et stort arbejde i hver eneste havetegning, så den bliver velafbalanceret og har det rette miks af græsplæne, terrasse, træer, buske og bede – naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker. Vi laver aldrig to havetegninger, der er ens, og din havetegning er derfor unik og individuelt tilpasset dine drømme.

Samtidig med at vi sender havetegningen til dig, giver vi også en pris på arbejdet, og vælger du at godkende tegningen og prisforslaget, begynder vi arbejdet derefter. Vi fastlægger en dag for, hvornår arbejdet begynder, og undervejs i processen med at anlægge den nye have holder vi dig løbende opdateret om, hvordan projektet skrider frem.

Anlægning af ny græsplæne

Hvis du kun har brug for hjælp til anlægning af en ny græsplæne, hjælper vi også gerne med den opgave. Det er et ønske for mange at have en stor græsplæne i haven, for det giver plads til en lang række aktiviteter, herunder solbadning, vandkamp, fodbold, eller hvad fantasien nu byder på. En stor græsplæne gør haven anvendelig, og den er desuden nem at passe.

Kontakt os for hjælp til græsplæneanlægning.

Hvad koster det at anlægge en ny have?

Spørgsmålet om, hvad det koster at anlægge en ny have, afhænger af flere ting. Den første er opgavens omfang. Jo større din have er, jo dyrere vil det også være at anlægge en ny. Den anden faktor er havens kompleksitet, som indebærer, at hvis du fx ønsker at få vand i haven eller anlægge mange kringlede stier, er det mere bekosteligt, end hvis haven skal være mere simpel. Den tredje ting, der har indflydelse på prisen, er, om den nuværende have skal ryddes fuldstændigt, eller om det er muligt at genbruge elementer fra den gamle have i den nye have.

Anlæg af en ny have er en stor opgave, men det betaler sig i sidste ende. Når først haven er anlagt, kan du se frem til mange gode stunder sammen med venner og familie i den nye have.

Realisering af din havedrøm

Hos Furrebæks Anlæg kan vi hjælpe med at realisere din havedrøm, og vi tilbyder alt inden for anlæg af have – lige fra græsplæner til støttemure og beplantning. Vi er både grønne og grå gartnere, og du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Se hvad vi ellers kan udføre for dig

Vand i haven
Støttemure i granit & beton
Belægninger i granit & beton
Planter & græsetablering
Trapper i granit & beton
Lokal afledning af regnvand
Træarbejde
Havetegninger