Vand i haven med visuelle sanseindtryk

Hos Furrebæks Anlæg har vi stor erfaring med at etablere vand i haven. Derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger med vand for både private og erhverv. Vi kan samtidig tilbyde andre former for have- og belægningsarbejde i haver i blandt andet Løkken, Brønderslev og Hjørring samt mange andre steder.

Der skabes mange smukke effekter med vand i haven
​Der er mange måder at få vand i haven, og den mest traditionelle er forskellige former for springvand, minivandfald eller små vandløb. Ideen er ikke, at det skal være stort og flot, men mere, at der gerne må være vand, bevægelse og lyd. Det skaber en smuk visuel effekt i haven, samtidig med at det skaber ro.

Vand har i det hele taget en dragende effekt med stærke sanseindtryk. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige løsninger, men også om vedligeholdelse. Det er i det hele taget vigtigt, at du overvejer, hvor meget tid du har til at vedligeholde bassinet, inden vi etablerer noget med vand i haven, så du ikke bliver ked af løsningen.

Kontakt os for at aftale et uforpligtende møde
​Hvis du ønsker en eller anden form for vand i din haven, kan du kontakt os hos Furrebæks Anlæg for at aftale en uforpligtende drøftelse. Bagefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 42 58 50 00. Det er også muligt at sende en e-mail til fur-anleg@live.dk, hvorpå vi besvarer den hurtigst muligt.

Har du en forespørgsel?

Du kan ringe til anlægsgartner Henrik Furrebæk på telefon 42 58 50 00. Du kan også henvende dig skriftligt på fur-anleg@live.dk eller via formularen her.