Kvalitetssikring

Furrebæks Anlæg er medlem af Danske Anlægsgartnere.

Danske Anlægsgartnere er branche- og arbejdsgiverforening for virksomheder, som beskæftiger sig med anlæg og pleje af grønne områder, udendørs arealer, golfbaner, grønne kloakløsninger, naturgenopretning og udemiljø i bred forstand.


Derudover sætter Furrebæks Anlæg en stor dyb i at videreuddanne os, så vi altid kan rådgive og vejlede dig som kunde med den nyeste viden. Vi har en stor faglig stolthed, hvorfor vi er uddannet anlægsgartnere og Regnvandskonsulent gennem Teknologisk Institut og Københavns Universitet.


En del af kvaliteten hos Furrebæks Anlægs er også, at vi er underlagt normer fra Danske Anlægsgartnere. Dette betyder at anlægsgartnerarbejdet føler normer og vejledning for anlægsgartnerarbejde(forkortet NOVA), som beskriver hvad faget betragter som fagmæssigt korrekt anlægsgartnerarbejde. NOVA danner udgangspunkt for anlægsgartnerens arbejde, når der ikke foreligger særlige aftaler om hvordan arbejdet skal udføres.

Danske anlægsgartnere logo

Har du en forespørgsel?

Du kan ringe til anlægsgartner Henrik Furrebæk på telefon 42 58 50 00. Du kan også henvende dig skriftligt på fur-anleg@live.dk 

eller via formularen her.