Profil

En anlægsgartner med mange idéer!

Furrebæks Anlæg er en anlægsgartner virksomhed der går meget op i den personlige kontakt til kunden. Hos os fremmer vi brugen af kvalitets materialer for at få at opnå et fuldendt resultat. Derudover vægter vi et tidsløst og nyskabende design, som i spil med den høje kvalitet vil glæde jer i mange år. Vi kommer gerne med kreative løsninger og tilpasninger, der passer til vores kunders behov.

Furrebæks Anlæg kan altid garantere at aftaler og leveringstider bliver overholdt. Som anlægsgartner i Hjørring, har vi mange lokale kunder, men vi har også kunder fra nær og fjern. Både Vendsyssel, Hirtshals og Lønstrup rummer nogle af vores kunder.

Vi kan hjælpe med de fleste anlægs- eller brolægger opgaver, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.​

Har du en forespørgsel?

Du kan ringe til anlægsgartner Henrik Furrebæk på telefon 42 58 50 00. Du kan også henvende dig skriftligt på fur-anleg@live.dk 

eller via formularen her.

Grundlæggeren bag Furrebæks Anlæg

Virksomheden ejes drives af den passioneret og ambitiøse anlægsgartner Henrik Furrebæk, som har været indenfor faget i over 8 år. Dette gør udførslen af arbejdet er med en stor baggrundsviden og erfaring, så alle opgaver kan trygt overlades til Furrebæks Anlæg.